Vådlakering i enten 1-komponent eller 2-komponent


Gj Coating er blandt Danmarks førende virksomheder inden for vådlakering og industriel overfladebehandling for virksomheder i hele landet. Vi har udført vådlakering i over 35 år, hvorfor vi har stor erfaring, knowhow og ekspertise inden for området.

Vores vådlakering sker som sprøjtelakering, og det kan være med et eller to komponent polyurethan maling, indbrændingsmaling eller vandbaseret maling. 1-komponent er uden hærder, og 2-komponent er med hærder. Vi råder og vejleder gerne om det bedste valg for dine emner, hvis du er i tvivl.

Vi tilbyder fordelagtige vådlakeringsløsninger til mange forskellige emner

Vi udfører vådlakering af blandt andet plast, glasfiber, træ og metal; og metal kan for eksempel være aluminium, stål, jern, zink, kobber, bronze med mere.

Sprøjtelakering er med andre ord fordelagtigt, hvis emnerne ikke kan tåle højere varme end 60 grader, hvis der er høje korrosionskrav, og hvis der er krav om ekstra høj finish. Med vores indbrændingsmaling kan vi løse opgaver for emner, som kan tåle hærdning ved højere temperatur end 160 grader. Disse indbrændingsmalinger er især velegnet til metalemner, som skal have en mere hårdfør overflade, men hvor flot finish stadig er i højsædet.

Vores speciale er vådlakering af små og mellemstore emner som skruer, smykker, lysestager, legetøj, militært udstyr, lamper og diverse andre emner af samme eller større størrelse. Vi har dog også mulighed for at løse opgaver med større emner. Du er velkommen til at spørge, om vi kan håndtere netop dine emner.

Kontakt os for at aftale nærmere om netop din opgave med vådlakering

Du er velkommen til at kontakte Gj Coating for at få et uforpligtende tilbud på vådlakering af dit produkt. Du kan ringe til os på telefon 64 46 15 15, men du kan også skrive til os på bhh@gjcoating.dk, hvorpå vi kan drøfte dine ønsker og behov.

Kontakt form