Pulverlakering


Pulverlakering er en form for lakering med pulver, som bliver elektrostatisk opladet, således at emnet, som ønskes lakeret, tiltrækker pulveret. Når pulverlakeringen er påført, vil emnet skulle varmebehandles, da man på den måde sørger for, at emnet får en flot ensartet overflade.

Hos GJ Coating bruger vi udelukkende pulver af højeste kvalitet, således at du får det bedst mulige resultat efter lakering. Vi kan desuden tilbyde pulverlakering af mange forskellige små og mellemstore emner, herunder alle typer af metaller. Har du et emne, du gerne vil have lakeret, skal du derfor endelig kontakte os, så finder vi en løsning.

 

Løsninger til både indendørs og udendørs brug

Pulverlakering er en fleksibel løsning til lakering af mange forskellige emner. Det kan både fungere til indendørs og udendørs brug, da det er en slidstærk form for lakering, som kan tåle både høje og lave temperaturer, og samtidig er lakeringen også modstandsdygtig overfor forskellige stærke opløsningsmidler.

Hos GJ Coating tilbyder vi UV-bestandig pulverlakering, således at overfladen indstilles til at modstå forskellige niveauer af Uv-stråling. Derudover tilbyder vi forskellige farver og strukturer, som du kan vælge mellem alt efter dine ønsker og krav.

 

Få det ønskede resultat med pulverlakering

Hos GJ Coating sørger vi for, at du får det resultat, du ønsker. Derfor kan vi også tilbyde flere forskellige lag med pulverlakering. Det er almindeligt med en gang grunder samt toppulver, men oftest er bare et lag også tilstrækkeligt. Det kommer i høj grad an på det specifikke emne samt den ønskede farve, og vi står klar til at vejlede dig, så det færdige resultat bliver som ønsket.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om pulverlakering og de forskellige lakeringer og overfladbehandlinger, vi kan tilbyde, kan du kontakte os på tlf.: +45 64 46 15 15 eller via mail: bhh@gjcoating.dk. Her sidder vi altid klar til at hjælpe.

Kontakt form