Aluminium overfladebehandling


Hos GJ Coating har vi mange års erfaring med overfladebehandling af forskellige typer metaller, herunder aluminium. Vi har stor viden om de forskellige metallers egenskaber, og derfor kan vi sikre jer et resultat i topkvalitet, når vi giver dit produkt i aluminium en overfladebehandling.

 

Hvorfor bliver aluminium lakeret? 

Aluminium fås i forskellige kvaliteter alt efter, hvor rent metallet er. Derfor kan du opleve ved andre former for overfladebehandling af aluminium, at du, selvom du ønsker sammen farve til dine produkter, så kommer de ikke fuldstændig ensartede ud, men det vil du ikke opleve, når vi maler emnerne. Her vil du altid få den samme farve og overflade. Når du får aluminium lakeret hos GJ Coating, har vi en teknik til rådighed, som tillader os at lakere, så du får det samme resultat hver gang uanset hvilken farve du ønsker.

 

Vådlakering af aluminium

Vi tilbyder både vådlakering og pulverlakering af aluminium til forskellige projekter. De forskellige typer lakering er alle i højeste kvalitet, så vi kan stå inde for resultatet hver gang. 

Vådlakering har mange anvendelsesmuligheder, og giver dine produkter det sidste finish. Det er derfor et ideelt valg til både små og mellemstore emner. Indenfor vådlakering tilbyder vi hos GJ Coating mange forskellige farver og laktyper. Vi kan indstille lakken efter dine konkrete behov, og derfor kan du få den struktur, effekt, glansgrad og farve, du ønsker. Vi har samtidig også mulighed for at indstille efter en allerede eksisterende farve, således at vi kan udbedre ridser eller skader i allerede lakerede emner og sørge for, at emnet får fuldstændig samme farve.

Pulverlakering er en fleksibel og slidstærk form for lakering, der er ideel til både indendørs og udendørs brug. Hos GJ Coating tilbyder vi ligeledes forskellige strukturer og farver, når det kommer til pulverlakering, men mulighederne er dog mere begrænsede end med vådlakering.

 

Kontakt GJ Coating for spørgsmål om lakering af aluminium 

Vil du vide mere om lakering af aluminium, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på lakering af flere produkter i aluminium, er du mere end velkommen til at kontakte os hos GJ Coating. Du kan kontakte os på tlf.: +45 64 46 15 15 eller mail: bhh@gjcoating.dk.

Er du i tvivl om, hvilken type overfladebehandling eller lakering, der vil være passende for specifikke emner, står vi også altid klar til at dele ud af vores erfaring og rådgive dig, så du kan få den bedste løsning.

Kontakt form