Metallic lakering i look-a-like og spændende farver


Hos Gj Coating kan vi tilbyde forskelle former for metallic lakering for især produktionsvirksomheder. Vi sætter en særlig ære i at finde løsninger, hvor andre måske vil give op. Vi kan udføre metallic lakering på næsten alle typer af materialer, men især på plast, træ, aluminium og metal.

 

Hvad er metallic lakering?

Vi lever i en verden, hvor “look-a-like” er både udbredt og anerkendt. Med en metallic lakering kan vi forsyne dit emne med et flot udseende, der ligner guld, sølv eller messing, men det kan også være noget helt andet og i alle andre farver. Vi fremsender gerne bord-tennisbolde med farveeksempler.

Du kan med andre ord give dit produkt et udseendemæssigt løft. Du kan også bryde nogle grænser, eller du kan opnå en materialemæssig besparelse med metallic lakering.

Vi lakerer gerne emner såsom:

  • Briller
  • Legetøj
  • Møbelgreb
  • Kuglepenne
  • Trykknapper
  • Stikkontakter

Vores kunder stiller krav om en høj kvalitet og leveringssikkerhed. Derfor har vi løbende kontrol og dokumentation i vores produktion, så vores lakeringsopgaver bliver udført i den rette mængde, til den rette tid og i den rette kvalitet. Vi har samtidig en miljø- og arbejdsmiljøpolitik med henblik på at nedbringe og forebygge skadelige miljøpåvirkninger.

 

Kontakt os for at få et godt og uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores lakeringsløsninger, eller hvis du gerne vil modtage et uforpligtende tilbud på metallic lakering. Du kan ringe på telefon 64 46 15 15, eller du kan sende en e-mail til os på e-mail bhh@gjcoating.dk.

Kontakt form