Renrumslakering med UV-hærdning


Har du brug for renrumslakering af et eller flere små eller mellemstore emner, står vi hos GJ Coating klar til at hjælpe dig. Vi udfører oftest renrumslakering af forskellige plastemner, men har du et emne i et andet materiale, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Hvad er en renrumslakering? 

Når du får foretaget en renrumslakering af et eller flere emner bliver det gjort i en sprøjtekabine, hvor partiklerne kontrolleres og luften udskiftes flere gange i minuttet. På den måde bliver atmosfæren inde i sprøjtekabinen så ren, at vi kan male ganske sarte overflader og give dem en fin og ensformig overflade.

En renrumslakering er derfor et oplagt valg til dig, hvis dine produkter skal produceres under strengt kontrollerede forhold, eller hvis du har behov for, at dine produkter eller emner får en fin og fuldstændig ensartet overfladebehandling. Vi giver det sidste finish og sørger for, at de færdige resultat lever op til de specifikke krav, du har.

 

Kontakt GJ Coating for mere information om renrumslakering

Har du spørgsmål, ønsker du at vide mere, eller vil du have et uforpligtende tilbud på renrumslakering af et eller flere produkter, kan du kontakte Gj Coating. Du kan ringe til os på tlf.:64 46 15 15 eller sende en e-mail til os på e-mail bhh@gjcoating.dk.

Vi står desuden også til rådighed, hvis du er i tvivl om, hvilken type overfladebehandling, der vil være den mest fordelagtige i forbindelse med dit projekt. Vi har mange års erfaring, og vi står klar til rådgive dig, så vi I fællesskab finder den bedste løsning.

 

Kontakt form