Højglanslakering af plastemner for virksomheder


Hos Gj Coating har vi stor ekspertise med højglanslakering for virksomheder, som vil give deres produkt en særlig flot finish. Vi tilbyder højglanslakering af plast. Vi sætter en ære i at finde løsninger, hvor andre har givet op.

Få en værdiforøgende højglanslakering på dine produkter

Hvem kender ikke glæden ved at se et flot produkt, der er forsynet med en højglanslakering. Det kan være alt fra en ny motorcykel til en støvsuger.

Højglanslakering kan blandt andet anvendes til:

  • Briller
  • Legetøj
  • Højtalere
  • Kabinetter
  • Trykknapper
  • Husholdningsapparater

Vi kan forsyne dine plastemner med sådan en værdiforøgende højglans. Det vil give dit nye produkt en langt større opmærksomhedsværdi og tiltrækningskraft.

Vi er kendt for at være eksperimenterende og for at prøve nye veje. Derfor er det at være grænseoverskridende en naturlig del af vores virksomhedskultur.

Vores kunder stiller krav om en høj grad af leveringssikkerhed. Derfor matcher vi dette med en løbende kontrol og dokumentation, så vi kan udføre højglanslakering i den rette mængde, til den rette tid og i den rette kvalitet. Vi har en miljø- og arbejdsmiljøpolitik, således vi kan være med til at nedbringe og forebygge skadelige miljøpåvirkninger.

 

Kontakt os for at få et tilbud på lakering af dine produkter

Du kan kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på højglanslakering af dine produkter. Du kan ringe til os på telefon 64 46 15 15, eller du kan skrive til os på e-mail bhh@gjcoating.dk. Derpå kan vi tage en drøftelse af dine ønsker og behov.

Kontakt form