Træ - Overfladebehandling af træ


Leder I efter en erfaren samarbejdspartner inden for overfladebehandling af træ, hvor jeres behov og krav ned i selv mindste detalje bliver hørt, så er GJ Coating det ideelle valg.
Vi udfører overfladebehandling af træ for en lang række forskellige industrier, der tæller både møbelproducenter, legetøjsfabrikanter og mange flere.

 

Sådan arbejder vi med overfladebehandling af træ

Ingen opgaver er ens hos os, og det er i høj grad jeres opgave og behovene forbundet med denne, som er afgørende for, hvordan vi sammen når den helt rigtige løsning.
Det starter med en grundig dialog omkring kravene til emnets funktion og udseende samt ikke mindst til den korrekte overfladebehandling af træet. Herefter går vi i gang med at få fremstillet lakken hos vores leverandør, og når den er klar, tester vi den på emnet og får lavet eventuelle justeringer til den, så vi rammer den helt rigtige overfladebehandling. Til sidst igangsættes produktionen af det antal emner, I har brug for.

 

Bred viden og fleksibel proces

Vores helt store styrke er den enorme viden, som vi har oparbejdet gennem 50 års arbejde med overfladebehandling af træ for en varieret vifte af kunder og brancher.
Det sikrer den høje kvalitet, som altid har været et kendetegn for vores firma, ligesom vi også tilbyder stor fleksibilitet i forhold til kundernes specifikke behov. Ring for yderligere information om overfladebehandling af træ.

 

I er altid velkomne til at kontakte på telefon 64 46 15 15 eller bhh@gjcoating.dk os for at høre nærmere. 

Kontakt form