Lak


Hos Gj Coating har vi lang erfaring med industrilakering for mange forskellige typer virksomheder. Vi sætter altid en ære i at finde løsninger, hvor andre har givet op, og som udgangspunkt kan vi tilbyde industrilakering af alle typer af emner. Det kan være af plast, aluminium, metal og træ.

Vi er kendt for at prøve nye veje ved industrilakering

Mange års arbejde med industrilakering og andre former for overfladebehandlingsopgaver betyder, at vi har fået et stort og bredt netværk af lak- og kemileverandører i hele verden.

Det giver os mange flere valgmuligheder, når kunderne kommer til os med et konkret lakeringsproblem. Derfor er vi kendt for at være eksperimenterende og for at afprøve nye veje. Det at være grænseoverskridende er med andre ord en naturlig del af vores virksomhedskultur.

Vores kunder stiller krav til, at vi leverer høj kvalitet og har leveringssikkerhed. Vi har derfor indført løbende kontrol og dokumentation, så produktionen af al industrilakering overholder krav til rette mængde, leveringstid og kvalitet. Vi har en miljø- og arbejdsmiljøpolitik, hvor vi fokuserer på at nedbringe og forebygge skadelige miljøpåvirkninger.

Kontakt os for at høre mere om vores lakeringsløsninger

Du kan kontakte os, hvis du vil høre mere om vores lakeringsløsninger, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på industrilakering. Du kan ringe til os på telefon 64 46 15 15, eller du kan skrive til e-mail bhh@gjcoating.dk, så vi kan aftale nærmere.

 

Læs mere om:

Kontakt form