Profil


Gj Coating er beliggende i Ejby på Fyn, og er en af Danmarks førende virksomheder indenfor industriel overfladebehandling. Etableret i 1980.

Gj Coating løser opgaver såvel med pulver- som vådlak, teflon og silicone, zink-phosphatering, electrocoating osv.

 

Leveringssikkerhed

Vore kunder stiller krav om en konstant, høj grad af leveringssikkerhed. Vi matcher dette med en løbende kontrol og dokumentation af rette mængde, til rette tid – i rette kvalitet.

Gennem et tæt, aktivt samarbejde med vore kunders logistikfolk og rådighed over én – for branchen – betydelig produktionskapacitet kan vi hos gj painters levere den sikkerhed, der gør kunderne fuldt tilfredse.

 

Innovation og problemløsning

Vi er kendte for at være eksperimenterende – for at være dem, der afprøver nye veje. Derfor er det grænseoverskridende en del af vor virksomhedskultur og en del af tilbuddet til vore kunder. Vi sætter en ære i at løse et problem, hvor andre måske har givet op.

Vi kan vådlakere alle typer plast, men anvender også vor nye teknologi og know-how på metalemner. Har du et overfladebehandlingsproblem? Eller har du lyst til se nogle eksempler på, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig?

 

Lønsomhed og optimering

Hver dag mødes vore kunder af krav om optimering af den eksisterende produktion. Sammen afsøger vi nye veje – og bryder grænser. Vi stiller vore nye teknologier, know-how og kompetencer til rådighed, hvilket f.eks. fører til:

  • Erstatning/udskiftning af materialer
  • Reduktion af emne-kassationsprocenter
  • Ændret konstruktion med samme eller forbedrede egenskaber.

 

Miljø

Gj Coating påtager sig ansvaret for at minimere indvirkningen på miljøet og reducere energiforbruget.

Vores miljø- og arbejdsmiljøpolitik er det redskab, som vi bruger til målbart at nedbringe og forebygge de miljøpåvirkninger, som har tilknytning til vor produktion.

 

Teknologier og processer

Når du læser denne tekst, er det fordi Gj Coating igen har flyttet den professionelle overfladebehandlings grænser. Vi har investeret i nye teknologier og kan dermed kombinere processer, lak, kemi og know-how på nye måder.

Vi kan tilbyde løsning af næsten enhver overflade- og behandlingsopgave – med nye fordele for vore kunder.

F.eks. langt større designfrihed, når produktet eller komponenten skal udformes; en hel række af værdiforøgende overflader til konkurrencedygtige priser eller endnu højere kvalitet med stor gentagelsesnøjagtighed.

De nye teknologier og processtyringer løser lakeringsopgaven uanset om dine emner er små eller større med kompleks geometri.

Kontakt form