Plast - Overfladebehandling af plastik


Om du fremstiller stikkontakter, legetøj, reagensglas, bordplader eller andre emner i plast, så er overfladen afgørende. Hos GJ Coating har vi årelang erfaring med overfladebehandling af plast til en lang række industrier, og vi kan også hjælpe jer.

Vores speciale inden for overfladebehandling af plast er små og mellemstore emner, og herunder er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser.


Unik og specialtilpasset overfladebehandling af plast

Når vi har fundet frem til præcis, hvordan overfladebehandlingen skal laves, bestiller vi lakken hos vores leverandør, som fremstiller den direkte til jeres emne. Lakken testes, indtil vi er sikre på, at det er den helt korrekte overfladebehandling af plast til jeres formål.

Vi kan få fremstillet lak til overfladebehandling af plast, som er UV-bestandig, antibacteriel, rengøringsvenlig eller giver en bestemt struktur i overfladen. Mulighederne er tæt på uendelige, så vi kan uden tvivl også ramme jeres ønsker.


Ring for overfladebehandling af plast

GJ Coating er et familieejet firma, der sætter en ære i at give hver enkelt kunde en god service og en topprofessionel overfladebehandling af plast.

Vi står altid klar med kompetent rådgivning og mulighed for både serieproduktion og fremstilling af protyper. Ring for at høre nærmere om mulighederne med overfladebehandling af plast. Kontakt os på telefon 64 46 15 15 eller bhh@gjcoating.dk os for at høre nærmere. 

 

Læs her om vores overfladebehandlinger på Fyn.

Kontakt form