Antibakteriologisk maling inden for sundhed og fødevarer


Hos Gj Coating har vi stor ekspertise med antibakteriologisk maling og lak til overflader. Vi har mange års erfaring med industrilakering og overfladebehandling. Derved har vi opnået et stort og bredt netværk af lak- og kemileverandører i hele verden, hvor igennem vi har udviklet en særlig antibakteriologisk maling.

Tysk samarbejde førte til en antibakteriologisk maling

Vi siger ofte, at vi sætter en særlig ære i at finde løsninger, hvor andre giver op. Derfor er vi blevet kendt for at være eksperimenterende og afprøve nye veje. Vi har i den forbindelse fået kontakt med en tysk farvefabrik i Hannover, hvor vi har udviklet en antibakteriologisk maling.

Antibakteriologisk maling kan benyttes til mange formål, og det har ført til nye produkter. Vi har for eksempel lavet 5.000 dørhåndtag på et hospital i Qatar, og vi er nu eneforhandler af produktet i hele Norden.

Malingen kan naturligvis bruges til mange andre formål, men er oplagt for brancher inden for sundhed, fødevarer og lignende. I fremtiden vil malingen blive almindelig inden for mange andre brancher.

Vores kunder stiller store krav om en høj kvalitet og leveringssikkerhed, og derfor har vi både kontrol og dokumentation i vores produktion. Derved kan du være sikker på, at vores arbejde bliver lavet i den rette mængde, til den rette tid og i den rette kvalitet.

Kontakt os for at høre mere om malingen

Du kan ringe til os på telefon 64 46 15 15 eller sende en e-mail til os på e-mail bhh@gjcoating.dk for at høre mere om antibakteriologisk maling.

Kontakt form