Antistatisk lakering


Hos GJ Coating kan vi tilbyde antistatisk lakering, hvor vi har et additiv til lakken, som hindrer, at der opstår statisk elektricitet omkring det lakerede emne, når det kommer i brug. Antistatisk lakering er derfor yderst brugbart til situationer, hvor der ikke må opstå statisk elektricitet. Det kan eksempelvis være i forhold til renrumsprodukter eller andre produkter, hvor man fx vil undgå stød eller andre gener, der kan opstå i forbindelse med statisk elektricitet.

 

Hos GJ Coating har vi mange års erfaring med forskellige former for lakering og behandling af overflader, herunder antistastisk lakering. Vi kan derfor vi tilbyde antistatisk lakering af højeste kvalitet af mange forskellige små og mellemstore plastemner. Det er kun fantasien, der sætter grænsen, og er du i tvivl om antistatisk lakering er den rigtige løsning i forbindelse med et projekt, skal du endelig bare kontakte os.  

 

Kontakt GJ Coating og få en antistatisk lakering af de ønskede emner

 Ønsker du antistatisk lakering af et eller flere emner i forbindelse med et projekt, eller har du spørgsmål til de forskellige ydelser, vi tilbyder, kan du kontakte GJ Coating allerede i dag.
Du kan ringe til os på tlf.: +45 64 46 15 15 eller via mail: bhh@gjcoating.dk, hvor vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig. Her sidder vi samtidig altid klar til at rådgive eller vejlede dig, så du får den mest optimale form for lakering eller overfladebehandling af dit emne.

Kontakt form