Metal - Overfladebehandling af metaller


Der findes mange forskellige metaller, og derfor kræver det stor viden om de forskellige metallers egenskaber for at kunne udføre korrekt overfladebehandling af metal.
Hos GJ Coating har vi gennem mange år arbejdet med overfladebehandling af metal, hvorfor vi kan sikre jer et resultat i topkvalitet.

 

Store som små udfordringer indenfor overfladebehandling af metal

I vores branche bliver man ofte stillet over for nye og store udfordringer, og det er præcis derfor, vi elsker vores arbejde. Ingen udfordringer er for store eller små, når det kommer til korrekt overfladebehandling af metal, og vi tager imod dem alle.
Om det er overfladebehandling af metal til medicinalindustrien, som skal laves med en antibacteriel lak, eller til briller, legetøj eller smykker, hvor det er vigtigt med en rengøringsvenlig overflade, så kan vi løse opgaven. Innovation har alle dage været en kernekompetence for os.

 

Kontakt os for overfladebehandling af metal

Vi tilbyder overfladebehandling af metal til både store serieproduktioner og enkelte prototyper, og vi er specialister i små og mellemstore emner.
Kontakt os for at høre nærmere om muligheder med og priser på overfladebehandling af metal. Kontakt os på telefon 64 46 15 15 eller bhh@gjcoating.dk.

 

Læs mere om overfladebehandling på Fyn.

Kontakt form