Overfladebehandling


GJ Coating er et familieejet og -drevet firma, som gennem mere end 50 år har specialiseret sig inden for overfladebehandling af forskellige emner.

Med et omfattende og moderne produktionsapparat samt nogle af markedets dygtigste leverandører er vi i stand til at tilbyde professionel og holdbar overfladebehandling.

Specialer inden for overfladebehandling

Vi har gennem tiden specialiseret os inden for små og mellemstore emner, i hvilke vi kan producere alt fra et enkelt emne til flere millioner emner for en lang række forskellige erhverv, der tæller alt fra legetøjsfabrikanter til medicinal- og smykkeindustrien.

Uanset om det er overfladebehandling af træ, plast eller metal, så har vi den fornødne viden og maskinerne til at løse opgaven.

Fra test til slutprodukt
Præcision er et altafgørende parameter i vores arbejde. Kundens ønsker til form og overfladebehandling skal ramme 100 procent korrekt, og derfor lægger vi vægt på en tæt dialog fra start til slut.

Derfor sørger vi for at gennemteste emnet med den specialdesignede lak, som vores leverandører fremstiller, førend vi sætter serieproduktionen i gang med den endelige behandling af overfladen.

Overfladebehandling af forskellige materialer: 

I er altid velkomne til at kontakte på telefon 64 46 15 15 eller bhh@gjcoating.dk os for at høre nærmere. 

Kontakt form